“In de schijnwerpers“: Korfbalvereniging De Issel.

 

In ”In de schijnwerpers” zetten wij sportclubs/verenigingen op het sportpark in het zonnetje. Deze keer is Korfbalvereniging de Issel aan de beurt.

Korfbalvereniging De Issel is de plek om te korfballen in de gemeente Oude-IJsselstreek. De Issel is een kleine club die nauw samenwerkt met korfbalvereniging Aladna uit Aalten.

De Issel wil een bijdrage leveren aan een sportief, gezond en gelukkig leven voor onze leden. Dit doen we door naast de standaard trainingen en recreatieve wedstrijden, verschillende activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan de clinics, gezamenlijke trainingen van beide verenigingen, een jaarlijkse kampeerweekend voor leden en familie en leuke feesten. Zo hebben we in februari 2023 samen ons 100 jaar bestaan gevierd. Korfbalvereniging De Issel 51 jaar en korfbalvereniging Aladna 49 jaar. We kijken terug op een gezellige avond bowlen met een hapje en een drankje.

Onze vereniging telt op dit moment ongeveer vijftien leden. Daarvan komen een aantal leden alleen trainen en een aantal speelt ook wedstrijden. Daarnaast hebben we enkele inactieve en ereleden. We spelen alle seniorenwedstrijden als één team samen met korfbalvereniging Aladna in Aalten. We spelen de thuiswedstrijden op het kunstgras korfbal/voetbalveld op Sportpark Zuid en onze binnenwedstrijden in de winter in sporthal Schaersvoorde. Zowel de Issel als Aladna hebben op dit moment geen jeugd. We trainen in Ulft en onze gezamenlijke trainingen wisselen we af in Ulft en Aalten.

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij De Issel. We zouden het erg leuk vinden om nieuwe leden te verwelkomen.  Ben je enthousiast en wil je een keer vrijblijvend meetrainen? Dat kan! Op dinsdagavond van 19:45 uur tot 20:45 uur op het hockeyveld van sportpark de IJsselweide in Ulft. Bij ons mag je 1 jaar gratis meetrainen en/of wedstrijden korfballen op zondag als je lid wordt van de vereniging.

Je mag ons altijd een berichtje sturen of bellen naar Ilse Hansen, telefoonnummer 06-23526309 of mailen naar AMHansen1976@kpnmail.nl

''In de schijnwerpers'': Atletico '73

Leave a Reply