Inspiratiesessie 7 maart 2022

In kader van het onderzoek naar de inzet van een sportparkmanager op sportpark De IJsselweide, is op 7 maart 2022 een inspiratiesessie gehouden met belanghebbenden op het sportpark.

De avond was opgedeeld in twee delen. In het eerste deel werd, door Manon Zwakenberg & Dennis Kock verteld over de uitkomsten van de gesprekken met de verenigingen op het sportpark. Bijvoorbeeld dat het sportpark bijna 3500 leden telt en dat de clubs het op bestuurlijk en vrijwilligers niveau goed op de rit hebben. Vervolgens werd er in het tweede deel, in groepjes, door middel van een aantal stellingen verder gepraat. Tot slot werd met de hele groep een kleine terugblik gedaan op de besproken punten in de groepjes om daarna met een voldaan gevoel weer huiswaarts te keren.

v.v. Gendringen bedankt dat wij gebruik mochten maken van jullie kantine en voorzien werden van koffie en thee. 

En aan alle verenigingen en aanwezigen: Bedankt voor de komst!

Leave a Reply