Symposium Samenwerken

Op donderdag 7 oktober 2021 was er op sportpark de IJsselweide een symposium over samenwerken rond het hybride leren op open sportparken in samenwerking met Graafschap College Sport & Bewegen. Er waren ruim 60 deelnemers van verschillende organisaties aanwezig. Ook namen een aantal studenten van de opleiding Sport en Bewegen deel aan dit symposium. De studenten van het eerste en tweede jaar Sport en Bewegen die elke donderdag op dit sportpark hun activiteiten uitvoeren op ons sportpark, verleenden hand en spandiensten. Kei-Fit, v.v. Gendringen, Atletico’73, Optisport en SDOUC stelden hun kantines/accommodatie beschikbaar voor workshops over o.a. professionalisering op sportparken en de samenwerking tussen het MBO en HBO. Iedereen bedankt voor de waardevolle dag!

Leave a Reply