Verenigingen richten samen het Beachveld in

  • Bericht auteur:

De binnensport verenigingen wilden het beachveld gelegen achter de sporthal aankleden zodat het vaker gebruikt kan worden. Daarop heeft SBIJ de (toekomstige) gebruikers van het beachveld bij elkaar gebracht. In deze bijeenkomst is gekeken naar de wensen en behoeften en is het advies gegeven om gezamenlijk een subsidie aan te vragen. De gebruikers hebben ‘de handen ineen geslagen’ en samen hebben zij €5000,- subsidie binnengehaald

Met dit binnen gehaalde bedrag zijn de belangrijkste materialen aangeschaft zoals een beachvolleybal set, handbaldoeltjes en belijning. Daarnaast heeft Sportclub Varsseveld een gebruikte ballenvanger beschikbaar gesteld. Dit in combinatie met een enthousiaste groep vrijwilligers van diverse verenigingen en de betrokkenheid van ABC Hekwerk heeft ervoor gezorgd dat het beachveld is ingericht.

Betrokken partijen: SDOUC, UGHV, V.v. Gendringen, Korfbalvereniging, De Issel, Volleybalvereniging Blok’71, Ulftse Badminton Club en Hockeyclub Oude IJsselstreek. Daarnaast was ook Helpgewoon Buurtsport betrokken bij dit initiatief door o.a. kennis te delen en verbindingen te leggen.